KATEGORITË

Produkte Featured

Rreth nesh

Tianjin Yuewei Musical Instrument Co., Ltd (emri origjinal ishte TianJin Yongwei Musical Instrument Co., Ltd) është një prodhues i instrumenteve muzikore. Yuewei Company është afër portit Tianjin dhe produkte të mëdha logjistike centre.Our kryesore janë instrumente të erës, harpa, perkusione, dhe llojet e accessories.Integrity para dhe kredi të mirë janë qëndrimi ynë. Parim ynë është "ofruar produkte të cilësisë, çmim të arsyeshëm, të lartë të shërbimit, në mënyrë efikase të përgjigjen dhe të ofrimit Soonest!

Lexo më shumë

Lajme dhe ngjarje